Breath in a Physical Resolution
A life dance response to Random International's exhibition 'Life in a Different Resolution' by ICK Dans Amsterdam

Ervaar de samensmelting van het bewegende menselijk lichaam en machinale intelligentie tijdens het afsluitende evenement van Amsterdam Art Week: de dansvoorstelling ‘Breath in a Physical Resolution’ door ICK Dans Amsterdam in Nxt Museum.

ICK Dans Amsterdam presenteert een live optreden geïnspireerd door de tentoonstelling “Life in a Different Resolution” van de post-digitale kunstgroep Random International in Nxt Museum. ICK choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten putten uit hun werk, ‘We, the Breath’, om een verkennende reis door de tentoonstelling te creëren, waarbij ze reageren op geselecteerde kunstwerken door middel van de kunst van de dans.

Doe mee aan een live dansreflectie over de relatie tussen onze lichamen, onze ademhaling en de digitale wereld om ons heen.

Optreedtijden:

Zaterdag 1 juni: 19:00 – 19:30 & 20:30 – 21:00
Zondag 2 juni: 18:30 – 19:00 & 20:00 – 20:30

Ontdek onze huidige tentoonstelling ‘Life in a Different Resolution’ vóór of na de voorstelling.

Event format:

Dance Performances